Babagan Kita

Perusahaan kita dununge ing zona besi sing bisa ditempuh ing Kota Shijiazhuang. Kita wis nangani Fittings Pipe Iron Malleable luwih saka 30 taun, kanthi output taunan luwih saka 4000 ton utamane ing Standar Inggris, Standar Amerika lan Standar Din. Kita minangka pabrik pertama sing nggunakake kompor listrik kanggo nyawiji wesi, sing nggawe bahan sing tepat. Kabeh produk wis diproduksi dening kompor listrik. Produk utama yaiku "SDH" lan "ge" merek pipa wesi galvanis lan malleable ireng sing produksi paling apik, kanthi tampilan apik.

  • 12000 m² Area
  • 4000T Output taunan
  • 200+ Pegawe
  • 40+ Profesional
  • casting-workshop
  • turnover-box
  • about_pic
  • Delengen dhewe

    Tembung mung bisa ngomong karo sampeyan. Priksa galeri foto iki kanggo ndeleng Haas saka saben sudhut.

  • about_pic

Macem-macem teknik casting

Cetakan tangan, cetakan mesin semi-otomatis, cetakan mesin otomatis, cetakan mesin Semi-otomatis inti pasir, cetakan mesin otomatis inti pasir ditutupi, pemodelan pasir ditutupi kanthi lengkap. Cara casting sing paling cocog bisa ditetepake miturut produk apa wae.

about_pic

Hubungi US

Apa sampeyan seneng casting?
Kita ahli banget, ayo dirembug bareng.
Wenehi kesempatan, kita bisa menehi barang sing sampurna.