Babagan Kita

Shijiazhuang Donghuan Malleable Iron Castings CO., LTD

Babagan Kita

Pabrik kita minangka peralatan pipa manufaktur perusahaan luwih saka 30 taun. Iki nyedhiyakake perlengkapan wesi sing bisa dibentuk, fittings besi Ductile, fittings iron Grey lan produk baja liyane, kanthi sejarah lan kapercayan sing ora owah kanggo ngasilake produk bermutu.

Produk utama: Fittings pipa wesi sing bisa dibentuk, Klem tabung, kopling selang udara, kopling Camlock, puting pipa baja karbon, Fitting listrik, kopling Uap, konektor meter Gas lsp.

A.Diadegake ing taun 1986, Ngliputi 12.000 meter persegi, duwe luwih saka 200 buruh. Kita duwe modal terdaftar yaiku 8,88 yuta, lan volume ekspor tahunan 10 juta USD.

B. Minangka perusahaan teknologi tinggi, kita duwe tim R&D dhewe, sing bisa mbukak cetakan liwat conto utawa gambar sing diwenehake dening pelanggan, lan uga ngewangi para pelanggan nggawe produk anyar liwat deskripsi fungsional.

C. Wiwit tuku bahan, casting, annealing, trim, galvanis, mesin, pengepakan, nganti ngekspor, wis nggawe sistem produksi mandheg.

Area
T
Output taunan
+
Pegawe
+
Profesional

D. Macem-macem teknik casting: Saiki 90% produk wis diganti dadi produksi pasir sing ditutupi. Lan dilengkapi lini produksi pasir sing dilapisi, sing bisa ngontrol syarat kualitas pasir sing dilapisi, lan garis casting kothak kuburan pasir sing dilapisi, luwih bisa ningkatake kualitas produk. Cara casting sing paling cocog bisa ditetepake miturut produk apa wae.

E. lumahing casting: resep riset wedhi lan cetakan sing diteliti dhewe, ora ana garis gabungan, ora ana shift, ora kalebu pasir, ora ana retak produk, kita bakal kepenak saben klien.

F. Jaminan materi: on –the –spot sampel analisis + analisis komposisi kimia sawise casting, tes kaping pindho kanggo njamin stabilitas materi. Pemanasan listrik peralatan kontrol suhu kanthi otomatis bisa ngontrol tungku kanthi panas kanthi seragam supaya produk bisa kuwat banget.

G. Perawatan lumahing: warna mandhiri + karat nyegah minyak, elektroplating, galvanis celup panas, elektroplating kaping pisanan banjur galvanis celup panas, electroplating kaping pisanan banjur galvanis sing didhukung, elektroplating kaping pisanan lan banjur plastikan plastik. Produk sing beda-beda mbutuhake perawatan permukaan sing beda-beda, perawatan permukaan paling apik bisa ditemtokake miturut macem-macem produk.

H. Teknik mesin: kita duwe mesin utas profesional lan mesin bubut CNC kanggo nggawe utas, utas 100% ing ukuran gauge lan gauge sing ditemtokake, kalebu sudut utas yaiku 90 ° + -0.5 °. Efisiensi tinggi lan cara ngasilake kualitas dhuwur nggawe produk duwe nilai pasar luwih akeh.

Aku Sertifikat kita: Pabrik kita liwati TSE kanggo Turki, INMETRO kanggo Brasil, lan CE, ISO9001: 2008, IQNET lsp.

J. Klien kita: Pabrik kita kerja sama karo akeh perusahaan terkenal, pasar utama kanggo fittings pipa wesi sing lembut yaiku Eropa, pasar utama kanggo fittings clamp pipa yaiku Inggris, lan pasar utama kopling selang udara yaiku USA. Uga ana macem-macem jinis produk kanggo aplikasi khusus, lan nguntungake banget ing bidhang.

Riwayat Perusahaan

1986

Perlengkapan pipa wesi manik standar manik Inggris

1990

Kabel pipa wesi malleable standar Amerika

1992

Perlengkapan pipa wesi sing bisa diikat nganggo pita standar Inggris

1995

DIN en10242 perlengkapan pipa wesi manik-manik standar

1997

Kopling selang udara & klem selang baut dobel

1999

Klem tabung

2000

Puting pipa baja karbon

2002

Kopling camlock

2005

Kopling camlock

2010

Campuran tenaga listrik

2013

Gandheng pipa baja tahan karat

2015

Kopling gabungan lemah