Gandheng Selang Udara Kita Tipe

Katrangan singkat:

Transfer udara sing dikompres, nyambungake alat pneumatik lan sistem pneumatik, sistem banyu ing industri, ing lokasi konstruksi, pertanian lan hortikultura.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Kopling selang udara uga diarani kopling Claw , sing akeh digunakake kanggo udhara lan banyu ing industri lan konstruksi. Kita duwe loro lintang:

1. Jinis Amerika kalebu selang End, Pria, Wanita, Blangko, sambungan Triple

Fitur: Utas NPT seng putih

2. Jinis Eropa kalebu end Selang, Pria, Wanita, SKA34 & selang tipe Eropa kanthi langkah, End Wanita kanthi alas kaki, ujung Selang karo Crowfoot

Fitur: Utas BSPT seng kuning

Ukuran: 1/4 '' - 1 '' yaiku rong lug; 1-1 / 4 '' - 2 '' yaiku papat cangkir.

Aplikasi: Transfer udara sing dikompres, nyambungake alat pneumatik lan sistem pneumatik, sistem banyu ing industri, ing lokasi konstruksi, pertanian lan hortikultura.

Komentar

1. Perlengkapan pipa wesi sing bisa dibentuk, BS, PANCING PANCING PANCING;

2.FOB TIANJIN port, CHINA;

3. Kabeh rega sing ditulis ing USD;

4. Dikemas menyang karton, banjur ing palet;

5.Payaran pembayaran: 30% prabayar, 70% sadurunge dikirim;

6. Wektu pengiriman: 45 dina sawise nampa pambayaran T / T 30%;

7. Periode validitas rega: 10 dina.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita