American Standard Banded Malleable Iron Pipe Fittings

Katrangan singkat:

Pabrik casting besi besi Donghuan pabrik kami, profesional kanggo ngasilake peralatan pipa wesi galvanis lan ireng kanthi standar SDH Amerika. Kita wis nggawe sistem mutu sing salaras karo IS0 9001: 2008 lan wis duwe sertifikasi CRN ing Kanada, Eropa CE lan Turki TSE.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Pabrik casting besi besi Donghuan pabrik kami, profesional kanggo ngasilake peralatan pipa wesi galvanis lan ireng kanthi standar SDH Amerika. Kita wis nggawe sistem mutu sing salaras karo IS0 9001: 2008 lan wis duwe sertifikasi CRN ing Kanada, Eropa CE lan Turki TSE.

Kanthi output taunan 4000 mts, para staf 280 wong, didegaké ing taun 1986, kita wis entuk akeh pelanggan sing misuwur. Kita uga ngasilake kopling jinis Eropa lan Amerika, klem lan bagean casting liyane miturut gambar utawa conto pelanggan

Komentar

1. Perlengkapan pipa wesi sing bisa dibentuk, BS, PANCING PANCING PANCING;

2.FOB TIANJIN port, CHINA;

3. Kabeh rega sing ditulis ing USD;

4. Dikemas menyang karton, banjur ing palet;

5.Payaran pembayaran: 30% prabayar, 70% sadurunge dikirim;

6. Wektu pengiriman: 45 dina sawise nampa pambayaran T / T 30%;

7. Periode validitas rega: 10 dina.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita