Fittings Pipa Besi sing Bisa Ditarik

Kanthi teknologi terkemuka uga minangka semangat inovasi, kerja sama, mupangat lan pembangunan, kita bakal mbangun masa depan sing sejahtera bebarengan karo perusahaan sampeyan sing penting kanggo Fittings Pipe Iron Malleable, Fittings Pipa Baja Galvanis, Clamp Pipe U Wujudake, Kee Clamp Pipe Fittings, Priksa manawa sampeyan rumangsa bebas banget kanggo ngobrol karo organisasi. kita mikir bakal nuduhake pengalaman praktis dagang sing ideal karo kabeh pengecer. Ganjaran kita yaiku biaya sing luwih murah, tim bathi sing dinamis, QC khusus, pabrik kuat, layanan berkualitas kanggo Fittings Pipe Iron Malleable, Nalika saiki, kita duwe pelanggan saka saindenging jagad, kalebu AS, Rusia, Spanyol, Italia, Singapura, Malaysia , Thailand, Polandia, Iran lan Irak. Misi perusahaan kita yaiku nyedhiyakake produk sing paling dhuwur kanthi rega paling larang. Kita ngarepake bisnis karo sampeyan.


  • DIN Standard Beaded Malleable Iron Pipe Fittings

    Fitting Pipe Iron Iron Manik-manik DIN Standar

    Fittings sing gampang ditrapake kalebu sikut, tee, kopling lan flange bunder lsp. Flange lantai pancen populer kanggo ndhelikake barang ing lemah. Peralatan presisi tinggi minangka jaminan kualitas. Pabrik kita minangka sing pertama nggunakake kompor listrik kanggo casting lan fasilitas listrik ing proses anil lan galvanis, kajaba kita wis nambah peralatan, digunakake kanggo cangkang kuning, barang sing diprodhuksi dening garis casting anyar ora preduli ing njero utawa njaba banget alus lan mencorong .
  • American Standard Banded Malleable Iron Pipe Fittings

    American Standard Banded Malleable Iron Pipe Fittings

    Pabrik casting besi besi Donghuan pabrik kami, profesional kanggo ngasilake peralatan pipa wesi galvanis lan ireng kanthi standar SDH Amerika. Kita wis nggawe sistem mutu sing salaras karo IS0 9001: 2008 lan wis duwe sertifikasi CRN ing Kanada, Eropa CE lan Turki TSE.