Fitting Pipe Iron Iron Manik-manik DIN Standar

Katrangan singkat:

Fittings sing gampang ditrapake kalebu sikut, tee, kopling lan flange bunder lsp. Flange lantai pancen populer kanggo ndhelikake barang ing lemah. Peralatan presisi tinggi minangka jaminan kualitas. Pabrik kita minangka sing pertama nggunakake kompor listrik kanggo casting lan fasilitas listrik ing proses anil lan galvanis, kajaba kita wis nambah peralatan, digunakake kanggo cangkang kuning, barang sing diprodhuksi dening garis casting anyar ora preduli ing njero utawa njaba banget alus lan mencorong .


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

1. Bahan: ASTM A 197, ASTM A47, DIN EN 1562

2.Dimensi: DIN EN 10242

3. Utas: IS07-1, DIN 2999

4. Ukuran sing kasedhiya: 1/8 "- 6"

5. Lumahing: Celup panas, ireng, dilapisi seng

6. Perlengkapan sing bisa dilebokake kalebu sikut, tee, kopling lan flange bunder lsp. Flange jubin pancen populer kanggo jangkar barang ing lemah. Peralatan presisi tinggi minangka jaminan kualitas. Pabrik kita minangka sing pertama nggunakake kompor listrik kanggo casting lan fasilitas listrik ing proses anil lan galvanis, kajaba kita wis nambah peralatan, digunakake kanggo cangkang kuning, barang sing diprodhuksi dening garis casting anyar ora preduli ing njero utawa njaba banget alus lan mencorong . Burr internal ora bakal katon ing barang sing diproduksi nganggo garis casting anyar. sing ora duwe polusi lan gampang ngontrol komposisi materi. Kita wis nggawe sistem kualitas sing salaras karo IS0 9001: 2000 lan duwe sertifikasi CRN ing Kanada, Eropa CE lan Turki TSE.
7. Fittings malle biasane digunakake kanggo nyambungake pipa baja. Nanging, fittings malle galvanis digunakake kanggo pipa galvanis. Fittings pipa wesi sing gampang dienggo umume kalebu fittings sing lembut lan kasedhiya ing macem-macem jinis lan ukuran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan perlengkapan kasebut utawa pengin tuku, aja ragu-ragu hubungi kami.

8. LAPORAN UJI MILL

Katrangan: Fittings Pipe Besi sing Bisa Malleable

Katrangan

Properti Kimia

Properties fisik

Akeh No.

C

Si

Mbak

P

S

Kekuwatan Tensile

Elongasi

KABEH PALET

2,76

1,65

0,55

KURANG saka 0,07

KURANG saka 0,15

300 Mbah

6%

9. Pembayaran syarat: TT 30% prabayar produk sadurunge ngasilake lan TT saldo sawise nampa salinan B / L, kabeh rega ditulis ing USD;

10. Rincian pengepakan: Dikemas ing karton banjur ing palet;

11. Tanggal pangiriman: 60 dina sawise nampa pambayaran 30% lan uga conto sing dikonfirmasi;

12. Toleransi jumlah: 15%.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita