Kopling Camlock

Katrangan singkat:

Pabrik kita dununge ing kutha Shijiazhuang, provinsi Hebei suwene 35 taun. Produk utama yaiku fittings pipa wesi sing lembut, puting pipa baja, klem selang, kopling selang udara & klem selang baut ganda, alat saluran listrik, casting lan produk casting liyane miturut gambar lan conto pelanggan.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Aluminium: ASTM A356, ASTM A104
Baja tahan karat: SS304, SS316
Plastik: PP, Nylon

Komentar

Jinis: A, B, C, D, E, F, DC, DP Sambungan: BSP, NPT, Selang End
Ukuran: 1/2 "nganti 8" Aplikasi: Kanggo Peralatan Pertempuran Kebakaran
Sealing: NBR, EPDM, PTFE, lsp

Pabrik kita dununge ing kutha Shijiazhuang, provinsi Hebei suwene 35 taun.
Produk utama yaiku fittings pipa wesi sing lembut, puting pipa baja, klem selang, kopling selang udara & klem selang baut ganda, alat saluran listrik, casting lan produk casting liyane miturut gambar lan conto pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk