Badan Saluran

Katrangan singkat:

Saka 2012 pabrik kita wiwiti gawé fitting listrik, ing kawitan kita gawé awak conduit, kalebu (LL, LR, LB, T) karo wesi malleable, banjur nggedhekake item liyane.Saiki kita bisa gawé Guat, bushing, EYS, konektor Lt karo lugs, konektor lt tanpa lugs, union, enlarger, cedhak pentil, saluran breather, tutup, aluminium lugs etc. Ing wiwitan kita nggunakake jamur wedhi ireng kanggo gawé, banjur kita nambah langkah dening langkah, saiki kita kabeh mbenakake cetakan anyar karo wedhi kuning, thread digawe dening mesin CNC.Lumahing sing biasane digawe saiki yaiku listrik, nanging uga bisa digawe nganggo galvanis panas, mula banjur listrik.Uga kanggo item anyar kita uga duwe pengalaman kanggo mbukak cetakan, yen kasengsem olèh kontak karo kita.


Detail Produk

Tag produk

Perlengkapan listrik

Saka 2012 pabrik kita wiwiti gawé fitting listrik, ing kawitan kita gawé awak conduit, kalebu (LL, LR, LB, T) karo wesi malleable, banjur nggedhekake item liyane.Saiki kita bisa gawé Guat, bushing, EYS, konektor Lt karo lugs, konektor lt tanpa lugs, union, enlarger, cedhak pentil, saluran breather, tutup, aluminium lugs etc. Ing wiwitan kita nggunakake jamur wedhi ireng kanggo gawé, banjur kita nambah langkah dening langkah, saiki kita kabeh mbenakake cetakan anyar karo wedhi kuning, thread digawe dening mesin CNC.Lumahing sing biasane digawe saiki yaiku listrik, nanging uga bisa digawe nganggo galvanis panas, mula banjur listrik.Uga kanggo item anyar kita uga duwe pengalaman kanggo mbukak cetakan, yen kasengsem olèh kontak karo kita.

Panganggone

Badan saluran digunakake kanggo entuk akses menyang interior raceway kanggo narik kabel, mriksa lan pangopènan ing ngendi raceway ngganti arah.Ngidini sambungan saluran terusan, saluran cabang lan tikungan 90 °.Uni sing digunakake kanggo nyambungake saluran, utawa saluran menyang enclosures utawa piranti liyane, tanpa rotasi saluran, etc.. Ngidini akses mangsa ngarep lan mbusak komponen sistem.

Tipe: Conduit fitting

Jeneng produksi UKURAN PAKET
LL 3/4,1,1-1/2,2 Ing kothak cilik banjur ing karton gedhe
LR 3/4,1,1-1/2,2 Ing kothak cilik banjur ing karton gedhe
LB 3/4,1,1-1/2,2 Ing kothak cilik banjur ing karton gedhe
T 3/4,1,1-1/2,2 Ing kothak cilik banjur ing karton gedhe
GUAT 1/2,3/4,1, Ing kothak cilik banjur ing karton gedhe
BUSHING 3/4,1,1-1/4,1-1/2,2,2-1/2,3,4 Ing kothak cilik banjur ing karton gedhe
UNION 3/4,1,1-1/2,2 Ing kothak cilik banjur ing karton gedhe
PANUTUP 3/4,1,1-1/2,2 Ing kothak cilik banjur ing karton gedhe
KONEKTOR LT 3/4,1,1-1/4 Ing kothak cilik banjur ing karton gedhe

Bahan

1. Badan --- wesi malleable karo electrogalvanized

2. Gasket --- Neoprene

3.Cover---Malleable wesi utawa baja karbon

4. Tutup Sekrup --- Stainless steel

5. Ukuran: 3/4"-2"

6. Utas: NPT

7. Syarat pembayaran: TT 30% prepayments produk sadurunge prodhuksi lan TT imbangan sawise nampa salinan B / L, kabeh rega ditulis ing USD;

8. Packing rinci: Dikempalken ing karton banjur ing pallets;

9. Tanggal pangiriman: 60 dina sawise nampa 30% prepayments lan uga konfirmasi conto;

10. Toleransi jumlah: 15% .


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk