Fittings Conduit

Fasilitas sing apik lan kontrol kualitas sing apik ing kabeh tahap produksi ngidini kita njamin kepuasan pelanggan kanggo Conduit Fittings, Fittings Pipa Gas Plastik, Klem Pipa Ss, Clamp Tube Braket, Kita pengin njupuk kesempatan iki kanggo nggawe hubungan bisnis jangka panjang karo klien saka saindenging jagad. Biasane kanggo pelanggan, lan fokus utama ora mung dadi panyedhiya sing paling dipercaya, dipercaya lan jujur, nanging uga mitra kanggo para pelanggan Conduit Fittings, Perusahaan Kami duwe insinyur profesional lan staf teknis kanggo njawab pitakon babagan masalah pangopènan, sawetara gagal umum. Jaminan kualitas produk, konsesi rega, ana pitakon babagan produk kasebut, Hubungi sampeyan kanthi bebas.


  • Union

    Union

    Wiwit taun 2012 pabrik kita mulai ngasilake alat kelengkapan listrik, wiwitane ngasilake awak saluran, kalebu (LL, LR, LB, T) kanthi wesi sing lembut, banjur nambah barang liyane. Saiki kita bisa ngasilake konektor Guat, bushing, EYS, Lt kanthi lug, konektor lt tanpa lug, union, pembesar, puting cedhak, saluran ambegan, tutup, lug aluminium dll. Ing wiwitan, kita nggunakake cetakan wedhi ireng kanggo ngasilake, banjur kita nambah langkah demi langkah, saiki kita kabeh nyetak cetakan anyar kanthi pasir kuning, benang digawe dening mesin CNC. Lumahing sing umume digawe saiki listrik, nanging uga bisa digawe kanthi galvanis panas mula listrik. Uga kanggo item anyar, kita uga duwe pengalaman mbukak cetakan, yen sampeyan kepenak kontak karo kita.
  • Connector

    Konektor

    Wiwit taun 2012 pabrik kita mulai ngasilake alat kelengkapan listrik, wiwitane ngasilake awak saluran, kalebu (LL, LR, LB, T) kanthi wesi sing lembut, banjur nambah barang liyane. Saiki kita bisa ngasilake konektor Guat, bushing, EYS, Lt kanthi lug, konektor lt tanpa lug, union, pembesar, puting cedhak, saluran ambegan, tutup, lug aluminium dll. Ing wiwitan, kita nggunakake cetakan wedhi ireng kanggo ngasilake, banjur kita nambah langkah demi langkah, saiki kita kabeh nyetak cetakan anyar kanthi pasir kuning, benang digawe dening mesin CNC. Lumahing sing umume digawe saiki listrik, nanging uga bisa digawe kanthi galvanis panas mula listrik. Uga kanggo item anyar, kita uga duwe pengalaman mbukak cetakan, yen sampeyan kepenak kontak karo kita.
  • Conduit Body

    Awak Saluran

    Wiwit taun 2012 pabrik kita mulai ngasilake alat kelengkapan listrik, wiwitane ngasilake awak saluran, kalebu (LL, LR, LB, T) kanthi wesi sing lembut, banjur nambah barang liyane. Saiki kita bisa ngasilake konektor Guat, bushing, EYS, Lt kanthi lug, konektor lt tanpa lug, union, pembesar, puting cedhak, saluran ambegan, tutup, lug aluminium dll. Ing wiwitan, kita nggunakake cetakan wedhi ireng kanggo ngasilake, banjur kita nambah langkah demi langkah, saiki kita kabeh nyetak cetakan anyar kanthi pasir kuning, benang digawe dening mesin CNC. Lumahing sing umume digawe saiki listrik, nanging uga bisa digawe kanthi galvanis panas mula listrik. Uga kanggo item anyar, kita uga duwe pengalaman mbukak cetakan, yen sampeyan kepenak kontak karo kita.