Serikat-Proyek Pipa Explosin

Katrangan singkat:

Ukuran lan prilaku mekanik sing luwih apik, uga digunakake kanthi akeh ing hubungan pipa gas, banyu, listrik lan minyak.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Ukuran lan prilaku mekanik sing luwih apik, uga digunakake kanthi akeh ing hubungan pipa gas, banyu, listrik lan minyak.

Perawatan lumahing:
Perawatan permukaan konvensional dicelup panas. Kita uga bisa nindakake galvanis elektro. Kemampuan anti karat karbohidrat panas luwih apik tinimbang galvanis elektro. Uga kasedhiya bubuk dilapisi bubuk.

Pabrik kita dununge ing kutha Shijiazhuang, provinsi Hebei suwene 35 taun.
Produk utama yaiku fittings pipa wesi sing lembut, puting pipa baja, klem selang, kopling selang udara & klem selang baut ganda, alat saluran listrik, casting lan produk casting liyane miturut gambar lan conto pelanggan.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk