Kopling Cepet

Katrangan singkat:

Kopling cepet sing umume diprodhuksi ditinggalake kaos kaki, kacang, lan klem lsp. Kabeh standar standar diprodhuksi miturut desain gambar. Umume, kabeh dimensi akurat, amarga penting banget kanggo nglumpukake. Kanggo kabeh soket sadurunge dikirim, kita kabeh nggawe tes tekanan udara 100%. Lumahing dicelup panas lan ireng, kita uga ngekspor produk kasar.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Kopling sing cepet sing umume diprodhuksi ditinggalake kaos kaki, kacang, lan klem lsp. Kabeh standar sing ditemtokake diprodhuksi miturut desain gambar. Umume, kabeh dimensi akurat, amarga penting banget kanggo nglumpukake. Kanggo kabeh soket sadurunge dikirim, kita kabeh nggawe tes tekanan udara 100%. Lumahing dicelup panas lan ireng, kita uga ngekspor produk kasar.

2. Fittings cepet digunakake kanggo nyambungake baja, PE lan pipa liyane.

3. Bahan: zat besi

4. Ukuran kasedhiya: 1/2 "- 2"

5.Advantage: kita duwe istilah desain dhewe, ana masalah babagan cetakan sing bisa kita tingkatake lan direvisi. Contone, masalah produk yaiku sawetara bolongan ing lumahing, kita nggawe cetakan sethithik supaya besi wesi bisa lancar. sawetara nalika casting tingkat produk sing wis rampung luwih murah, mula kita mbenakake cara casting.

6. Lumahing: Celup panas utawa ireng. Lapisan seng celup panas: yen dibutuhake perlindungan saka lapisan seng, lapisan seng kudu ditrapake nganggo proses celup panas lan kudu memenuhi sarat ing ngisor iki.

Konten kanggo nyoba:

Item Tes:

Asil Tes:%

Pb <1.6 ing kasus individu 1.8
Al <0,1
Sb <0,01
Minangka <0,02
Bi <0,01
Cd <0,01
Cu <0,1
Sn <0,1

7. Suhu operasi maksimal: 80 ° C

8. Layanan sawise-sales: Yen pelanggan nemokake produk masalah, kayata, bocor, rusak, burr gedhe, sawise mriksa kabeh kita bisa ngirim gratis sing padha kanggo pelanggan.

Pembayaran syarat: TT 30% prabayar produk sadurunge ngasilake lan TT saldo sawise nampa salinan B / L, kabeh rega ditulis ing USD;

9. Rincian pengepakan: Dikemas ing karton banjur ing palet;

10. Tanggal pangiriman: 60 dina sawise nampa pambayaran 30% lan uga conto sing dikonfirmasi;

11. Toleransi jumlah: 15%.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk