Mender Selang

Katrangan singkat:

Pengangkut selang baja karbon duwe ukuran sing tepat, prilaku mekanik lan kenceng banget, lan digunakake kanthi akeh ing industri konstruksi, pangolahan, lan pabrikan. Kita nyedhiyakake macem-macem puting Baja Karbon. Lan wis diproduksi dening tim teknis nggunakake baja karbon kelas dhuwur & mesin teknologi maju.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

1. Nderser selang baja karbon duwe ukuran sing tepat, prilaku mekanik lan kenceng banget, lan digunakake kanthi akeh ing industri konstruksi, pamrosesan, lan pabrikan.

2. Kita nyedhiyakake macem-macem puting Baja Karbon. Lan wis diproduksi dening tim teknis nggunakake baja karbon kelas dhuwur & mesin teknologi maju.

3. Spesifikasi Mendes Selang :

  Kandel MM A (MM) B  MM C MM EMM Bobot Satuan (G)
MM) (MM)  (MM) MM (MM) (g)
1/2 '' 2.5 100 35 14 20 90
3/4 '' 2.5 100 35 20.6 24 114
1 '' 3 100 35 26.5 30 165
1-1 / 4 '' 3 100 40 33 40 226
1-1 / 2 '' 3 100 40 38 45 249
2 " 3 100 40 51 56 320
2-1 / 2 '' 3.25 130 45 64 72 620
3 " 4 130 50 77 85 880
4 " 4 150 58 101 110 1220
5 " 4 180 70 127 135 1580
6 " 4 200 80 150 160 1820
8 " 4 300 135 204 214 5200

 

4. Bahan: Baja karbon;

5. Lumahing: Dilapisi seng, ora dilapisi

Cathetan: baja dilapisi seng kanggo resistansi korosi sing luwih apik tinimbang baja sing ora dilapis, nyegah karat lan pelapukan.

6. Tekanan kerja beda-beda gumantung karo konstruksi selang, lan aplikasi ora ngluwihi tekanan kerja komponen paling murah ing sistem selang.

7. Kita bisa ngasilake miturut ukuran lan gambar sing dibutuhake.

8. Katemtuan pembayaran: TT 30% prabayar produk sadurunge ngasilake lan TT saldo sawise nampa salinan B / L, kabeh rega ditulis ing USD;

9. Rincian pengepakan: Dikemas ing karton banjur ing palet;

10. Tanggal pangiriman: 60 dina sawise nampa pambayaran 30% lan uga conto sing dikonfirmasi;

11. Toleransi jumlah: 15%.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk