Kabar

  • Pambuka lapisan casting

    Casting coating minangka bahan tambahan sing dilapisi ing permukaan cetakan utawa inti, sing nduweni peran penting kanggo ningkatake kualitas permukaan casting.Pengrajin casting awal China, luwih saka 3000 taun kepungkur, wis nyiapake lan kasil nggunakake lapisan casting, nggawe ...
    Waca liyane
  • Shijiazhuang Donghuan malleable iron casting coated sand casting process

    Shijiazhuang Donghuan casting wesi malleable dilapisi proses pengecoran pasir

    Dina iki, aku bakal nggawa sampeyan menyang Donghuan Malleable Iron Casting Co., Ltd. Ayo sinau babagan proses casting pasir sing dilapisi.I. Kawruh lan pangerten babagan pasir sing dilapisi 1. Fitur saka pasir sing dilapisi nduweni kinerja kekuatan sing cocok;fluidity apik, cetakan wedhi sing disiapake lan inti wedhi duwe ...
    Waca liyane
  • Dual control of energy consumption policy

    Kontrol dual kabijakan konsumsi energi

    Mbok menawa sampeyan wis ngeweruhi sing anyar "kontrol dual konsumsi energi" kabijakan saka pamaréntah Cina, kang wis impact tartamtu ing kapasitas produksi sawetara perusahaan manufaktur, lan pangiriman pesenan ing sawetara industri kudu ditundha.Kajaba iku, Kementerian China ...
    Waca liyane
  • How to install sandblast couplings?

    Carane nginstal kopling sandblast?

    Bahan : besi adem.Dilengkapi mesin cuci karet, klip safety baja lan sekrup.Dianggo: Kanggo hoses blasting abrasive karo diameteripun nang 32 mm.Kopling selang Sandblast minangka kopling selang sambungan cepet utawa nozzle-threaded sing dirancang khusus kanggo aplikasi selang sandblast.Ing ...
    Waca liyane
  • High Strength and good toughness

    High Strength lan kateguhan apik

    1. Material: wesi Cast Malleable.ASTM A 197, ASTM A47, DIN EN 1562 2. Ukuran: DIN EN 10242 3. Utas: IS07-1, DIN 2999 4. Ukuran kasedhiya: 1/8''—6'' 5. Lumahing: Hot dip galvanis, ireng , dilapisi seng 6. Fitting sing bisa ditekuk kalebu siku, kaos, kopling lan bunder ...
    Waca liyane
  • How to choose a good factory

    Cara milih pabrik sing apik

    Saiki ana liyane lan liyane pabrik, nanging kang siji pantes dipercaya lan kerjasama kanggo customer masalah.Carane golek Produsèn casting apik karo kualitas apik lan layanan iku penting kanggo customer.Ing pilihan saka pabrik casting, kita ngirim ora mung nimbang o ...
    Waca liyane
  • WORKSHOP CLEAERANCE

    BENGKEL CLEAERANCE

    Nanggepi pangayoman lingkungan ijo nganjurake dening negara lan nitahaken saka kutha beradab nasional, kabeh Staff shijiazhuang donghuan malleable wesi castings co., Ltd uga njupuk tindakan kanggo nindakake reresik pepek saka pabrik.Pembersihan iki kalebu macem-macem ...
    Waca liyane
  • 《Aksesoris peralatan pengeboran batu》

    Pengeboran rock minangka peralatan mekanis sing digunakake kanggo ngebor watu lan operasi liyane.Nanging, akeh konektor ing pengeboran rock nggunakake produk kita.Contone, klem bolt pindho digunakake kanggo nyambungake antarane pipa lan pipa, lan couplings selang udara nyambungake pipa tabung lan selang karet.Kaos kaki besi awet...
    Waca liyane
  • Packaging Sanajan epidemi lagi rame, kita ora bisa mungkasi antusiasme kanggo pelanggan packaging.

    Ing pimpinan supervisor workshop, kabeh klompok personel packaging antusias ngrakit lan packaging.Kabeh produk kudu dipilih kanthi ketat, dipasang, dibungkus, lan didhukung.Kanggo njamin kualitas produk, saben karton bakal nampilake kode lan paket ...
    Waca liyane
  • Ringkesan kawruh proteksi geni lan latihan safety

    Ing tanggal 12 Mei, perusahaan kita nganakake pelatihan pengetahuan proteksi kebakaran.Kanggo nanggepi macem-macem kawruh pemadam kebakaran, guru geni nuduhake panggunaan alat pemadam kebakaran, tali escape, kemul geni, lan senter geni.Pak guru paring pitedah ingkang gamblang saha jangkep saking f...
    Waca liyane
  • Regulator ngelingake bebaya saka gulungan Suzi ing sistem rem.

    Aja njupuk persiapan kanggo Pameran Truk Brisbane 2021 minangka prakara.Kita ora bakal nyisihake gaweyan kanggo mesthekake yen turis ngunjungi… + liyane Sampul pungkasane dipisahake saka "Anthem" anyar Mack, lan macem-macem versi saiki dadi berita utama ...
    Waca liyane
  • Warta Trending: Laporan Pasar Fitting Pipa Besi Cast 2021, Pemain Utama, Jinis, Aplikasi, Negara, Ukuran Pasar, Prakiraan nganti 2027 (Adhedhasar Panyebaran Global COVID-19 ing 2021) |V...

    Los Angeles, AS: Report Hive bubar ngrilis laporan riset kanthi irah-irahan "Laporan Riset Pasar Fitting Pipa Besi Cast Global 2021".Laporan iki ditulis dening analis lan peneliti pasar sing berpengalaman lan pinter.Iku kompilasi apik tenan saka pasinaon penting ...
    Waca liyane
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2