Fittings pipa wesi sing bisa ditrapake

Kita minangka produsen fittings pipa wesi Malleable profesional ing China, kanthi luwih saka 30 taun ing lapangan iki. Barang-barang sing diekspor menyang pirang-pirang negara, kayata, kerajaan Inggris, Polandia, Rusia, Australia, Malaysia, Indonesia, Arab Saudi lsp. Umume pelanggan sing duwe kerjasama jangka panjang lan apik.
Mangkene sawetara rincian produk utama: alat pipa wesi sing bisa dibentuk (sing bisa dipérang dadi telung standar: standar Amerika, standar Inggris standar DIN, ukurane saka 1/8 '' nganti 6 ''); Klem tabung; Kopling selang udara; Kopling camlock; Puting pipa baja karbon lan alat kelengkapan listrik, kabeh produk kasebut dilengkapi fittings kanthi merek SDH. Kajaba iku, kita wis nggawe sistem mutu sing salaras karo IS0 9001: 2008 lan wis duwe sertifikasi CRN ing Kanada, Eropa CE lan Turki TSE.
Kanggo nyukupi kebutuhan pelanggan, kita uga bisa mbukak cetakan anyar kanggo produk anyar, yen sampeyan duwe conto barang utawa gambar anyar, coba hubungi kita. Desain apik lan conto anyar bisa diwenehake kanggo konfirmasi sampeyan. Kita duwe tim teknis dhewe kanggo nggawe desain lan duwe bengkel casting kanggo nyoba conto. Wiwitane nggunakake cet wedhi ireng, saiki kabeh wis ditambahake kanggo nggunakake cet wedhi kuning, lumahing luwih alus, umume produk uga nggunakake mesin CNC kanggo mesthekake ukurane luwih pas. Kita uga duwe departemen QC dhewe kanggo nyoba barang produksi. Pengukur dering khusus, pengukur benang, kanggo nyoba utas, pengukur sudut kanggo nyoba sudut supaya kabeh barang bisa tekan standar banjur bisa dikirim.
Rega kompetitif, kualitas paling apik, stok sing akeh lan pangiriman cepet minangka kauntungan sing gedhe. Muga-muga bisa uga kerja sama bisnis ing mbesuk.


Wektu kiriman: Jan-25-2021