Produk

Kita mikir apa sing dipikirake para pelanggan, supaya cepet banget tumindak kanggo kepentingan prinsip dhasar pelanggan, supaya kualitas sing luwih apik, biaya pangolahan sing luwih murah, rega luwih masuk akal, entuk dhukungan lan penegasan kanggo para pelanggan anyar lan lawas kanggo Produk, Clamp Boss, Klem Pipa Ganda, Fitting Pipa Logam Ireng, Kita nampani pelanggan, asosiasi bisnis lan kanca-kanca saka kabeh penjuru dunia kanggo ngubungi kita lan njaluk kerja sama kanggo entuk manfaat bebarengan. Kita tetep nambah lan nyampurnakake barang lan ndandani. Sanalika, kita nindakake aktif kanggo nindakake riset lan kemajuan Produk, Kualitas paling apik lan asli kanggo suku cadang minangka faktor sing paling penting kanggo transportasi. Kita bisa uga tetep nyuplai bagean sing asli lan apik sanajan bathi sithik. Gusti Allah bakal mberkahi kita kanggo nindakake bisnis kabecikan ing salawas-lawase.


  • Union

    Union

    Wiwit taun 2012 pabrik kita mulai ngasilake alat kelengkapan listrik, wiwitane ngasilake awak saluran, kalebu (LL, LR, LB, T) kanthi wesi sing lembut, banjur nambah barang liyane. Saiki kita bisa ngasilake konektor Guat, bushing, EYS, Lt kanthi lug, konektor lt tanpa lug, union, pembesar, puting cedhak, saluran ambegan, tutup, lug aluminium dll. Ing wiwitan, kita nggunakake cetakan wedhi ireng kanggo ngasilake, banjur kita nambah langkah demi langkah, saiki kita kabeh nyetak cetakan anyar kanthi pasir kuning, benang digawe dening mesin CNC. Lumahing sing umume digawe saiki listrik, nanging uga bisa digawe kanthi galvanis panas mula listrik. Uga kanggo item anyar, kita uga duwe pengalaman mbukak cetakan, yen sampeyan kepenak kontak karo kita.
  • Connector

    Konektor

    Wiwit taun 2012 pabrik kita mulai ngasilake alat kelengkapan listrik, wiwitane ngasilake awak saluran, kalebu (LL, LR, LB, T) kanthi wesi sing lembut, banjur nambah barang liyane. Saiki kita bisa ngasilake konektor Guat, bushing, EYS, Lt kanthi lug, konektor lt tanpa lug, union, pembesar, puting cedhak, saluran ambegan, tutup, lug aluminium dll. Ing wiwitan, kita nggunakake cetakan wedhi ireng kanggo ngasilake, banjur kita nambah langkah demi langkah, saiki kita kabeh nyetak cetakan anyar kanthi pasir kuning, benang digawe dening mesin CNC. Lumahing sing umume digawe saiki listrik, nanging uga bisa digawe kanthi galvanis panas mula listrik. Uga kanggo item anyar, kita uga duwe pengalaman mbukak cetakan, yen sampeyan kepenak kontak karo kita.
  • Tube clamps fittings

    Fittings klem tabung

    Rincian 1. Fittings klem pipa wesi sing bisa dilipat Produk kita diprodhuksi miturut syarat EN-GJMB-300-6 kanthi kekuatan tarik min 300 N / mm2 lan perpanjangan min 6%. Biasane kekuatan tarik nyata luwih dhuwur tinimbang 300, bisa uga tekan 330 lan pemanjangan bisa nganti 8%. Artine materi kita antara EN-GJMB-300-6 lan EN-GJMB-330-8. 2. Panggunaan: Fittings clamping pipa wesi sing bisa digunakake kanggo nyambungake tabung baja, ...
  • Sockets

    Sockets

    Puting baja karbon duwe ukuran sing tepat, prilaku mekanik sing luwih apik lan kenceng, lan digunakake kanthi akeh ing industri konstruksi, pangolahan, lan industri konstruksi. Kita nyedhiyakake macem-macem puting Baja Karbon. Lan wis diproduksi dening tim teknis nggunakake baja karbon kelas dhuwur & mesin teknologi maju.
  • Nipples

    Puting susu

    Puting baja karbon duwe ukuran sing tepat, prilaku mekanik sing luwih apik lan kenceng, lan digunakake kanthi akeh ing industri konstruksi, pangolahan, lan industri konstruksi. Kita nyedhiyakake macem-macem puting Baja Karbon. Lan wis diproduksi dening tim teknis nggunakake baja karbon kelas dhuwur & mesin teknologi maju.
  • KC Nipples

    KC Puting

    Puting baja karbon duwe ukuran sing tepat, prilaku mekanik sing luwih apik lan kenceng, lan digunakake kanthi akeh ing industri konstruksi, pangolahan, lan industri konstruksi. Kita nyedhiyakake macem-macem puting Baja Karbon. Lan wis diproduksi dening tim teknis nggunakake baja karbon kelas dhuwur & mesin teknologi maju.
  • Hose Mender

    Mender Selang

    Pengangkut selang baja karbon duwe ukuran sing tepat, prilaku mekanik lan kenceng banget, lan digunakake kanthi akeh ing industri konstruksi, pangolahan, lan pabrikan. Kita nyedhiyakake macem-macem puting Baja Karbon. Lan wis diproduksi dening tim teknis nggunakake baja karbon kelas dhuwur & mesin teknologi maju.
  • Fast Coupling

    Kopling Cepet

    Kopling cepet sing umume diprodhuksi ditinggalake kaos kaki, kacang, lan klem lsp. Kabeh standar standar diprodhuksi miturut desain gambar. Umume, kabeh dimensi akurat, amarga penting banget kanggo nglumpukake. Kanggo kabeh soket sadurunge dikirim, kita kabeh nggawe tes tekanan udara 100%. Lumahing dicelup panas lan ireng, kita uga ngekspor produk kasar.
  • Steam Coupling

    Kopling Uap

    Pas selang segel lengkap ing lemah digawe saka wesi dilapisi lan nyambungake hawa tekanan tinggi lan selang uap menyang sambungan Utas lanang sing disulam NPT. Wis pucuk gantung kanggo nggawe segel sing ketat ing selang nalika digunakake nganggo penjepit selang utawa lengan crimp utawa ferrule (ora kalebu) lan utas National Pipe Taper (NPT) ing sisih liyane kanggo nyambung menyang koneksi Utas Utas lanang. Pas iki digawe saka wesi dilapisi kanggo kekuatan, malleabilitas, duktilitas, lan tahan korosi, lan kursi polimer kanggo resistensi kimia. Pemasangan selang segel lengkap Boss ground joint iki disaranake kanggo layanan uap nganti 450 derajat F.
  • Conduit Body

    Awak Saluran

    Wiwit taun 2012 pabrik kita mulai ngasilake alat kelengkapan listrik, wiwitane ngasilake awak saluran, kalebu (LL, LR, LB, T) kanthi wesi sing lembut, banjur nambah barang liyane. Saiki kita bisa ngasilake konektor Guat, bushing, EYS, Lt kanthi lug, konektor lt tanpa lug, union, pembesar, puting cedhak, saluran ambegan, tutup, lug aluminium dll. Ing wiwitan, kita nggunakake cetakan wedhi ireng kanggo ngasilake, banjur kita nambah langkah demi langkah, saiki kita kabeh nyetak cetakan anyar kanthi pasir kuning, benang digawe dening mesin CNC. Lumahing sing umume digawe saiki listrik, nanging uga bisa digawe kanthi galvanis panas mula listrik. Uga kanggo item anyar, kita uga duwe pengalaman mbukak cetakan, yen sampeyan kepenak kontak karo kita.
  • DIN Standard Beaded Malleable Iron Pipe Fittings

    Fitting Pipe Iron Iron Manik-manik DIN Standar

    Fittings sing gampang ditrapake kalebu sikut, tee, kopling lan flange bunder lsp. Flange lantai pancen populer kanggo ndhelikake barang ing lemah. Peralatan presisi tinggi minangka jaminan kualitas. Pabrik kita minangka sing pertama nggunakake kompor listrik kanggo casting lan fasilitas listrik ing proses anil lan galvanis, kajaba kita wis nambah peralatan, digunakake kanggo cangkang kuning, barang sing diprodhuksi dening garis casting anyar ora preduli ing njero utawa njaba banget alus lan mencorong .
  • Air Hose Couplings EU Type

    Kopling Selang Udara Jinis UE

    Transfer udara sing dikompres, nyambungake alat pneumatik lan sistem pneumatik, sistem banyu ing industri, ing lokasi konstruksi, pertanian lan hortikultura.