Fittings Pipa Baja tahan karat

Katrangan singkat:

1. Fitting baja tanpa baja kalebu Sikut 90 ° , Siku Jalan 90 ° , Siku 45 ° , Salib, Tee, Serikat-Pekerjaan, Tutup Hexagon, Bushing Hexagon, Plugs Hexagon, Sockets, Sockets Tank, , Ngurangi Socket, Puting susu, Puting Pipa, Puting Hexagon Weld, Puting Punggung, Tube Puting lsp. Kita duwe macem-macem peralatan pangolahan, kayata bubut CNC, mesin pengeboran, mesin penggilingan, mesin stampling, press hidrolik, mesin cetakan injeksi, mesin las dll.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

1. Fitting baja tanpa baja kalebu Sikut 90 ° , Siku Jalan 90 ° , Siku 45 ° , Salib, Tee, Serikat-Pekerjaan, Tutup Hexagon, Bushing Hexagon, Plugs Hexagon, Sockets, Sockets Tank, , Ngurangi Socket, Puting susu, Puting Pipa, Puting Hexagon Weld, Puting Punggung, Tube Puting lsp. Kita duwe macem-macem peralatan pangolahan, kayata bubut CNC, mesin pengeboran, mesin penggilingan, mesin stampling, press hidrolik, mesin cetakan injeksi, mesin las dll. Kita nggunakake bahan berkualitas lan mesin canggih, macem-macem perlengkapan las-las dikenal kanthi kualitas tinggi, cacat nol lan kinerja sing unggul. Produk kami wis dikenal lan dipercaya dening pangguna lan bisa nyukupi kebutuhan ekonomi lan sosial kanthi terus-terusan. Profesional kita njamin produk sing ditawakake kualitatif kanggo netepi norma kualitas sing ditrima global. Kanggo mesthekake, saben produk diproduksi kanthi ketat kanthi ngetutake saran sing diwenehake dening tim R&D lan banjur mriksa kanthi ketat ing unit uji coba kualitas.

2. Bahan: stainless steel 316/304

3. Ukuran sing kasedhiya: 1/8 "- 6"

4.Teknik: Mulus, Casting Investasi Teknologi & Mesin CNC

5. Standar: ASTM, EN, Standar (ASTM, EN) utawa Non-Standar

6. Kelas tekanan: 150-3000lbs

7. Aplikasi: digunakake kanthi sambung, veel tekanan, konstruksi, pipa struktur, tenaga listrik. Cocog kanggo sistem pipa geni, udara, gas, minyak lan liya-liyane.

8. Sambungan: Las, Pria, Wanita, Flange

9. Rampung permukaan: Dipoles, Galvanis

10. Layanan sawise didol

11. Ngangkut transportasi, priksa manawa barang tekan pelanggan. Ngatasi masalah kualitas.
Pembayaran syarat: TT 30% prabayar produk sadurunge ngasilake lan TT saldo sawise nampa salinan B / L, kabeh rega ditulis ing USD;

12. Rincian pengepakan: Dikemas ing karton banjur ing palet;

13. Tanggal pangiriman: 60 dina sawise nampa pambayaran 30% lan uga conto sing dikonfirmasi;

14. Toleransi jumlah: 15%.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita