Union

Katrangan singkat:

Wiwit taun 2012 pabrik kita mulai ngasilake alat kelengkapan listrik, wiwitane ngasilake awak saluran, kalebu (LL, LR, LB, T) kanthi wesi sing lembut, banjur nambah barang liyane. Saiki kita bisa ngasilake konektor Guat, bushing, EYS, Lt kanthi lug, konektor lt tanpa lug, union, pembesar, puting cedhak, saluran ambegan, tutup, lug aluminium dll. Ing wiwitan, kita nggunakake cetakan wedhi ireng kanggo ngasilake, banjur kita nambah langkah demi langkah, saiki kita kabeh nyetak cetakan anyar kanthi pasir kuning, benang digawe dening mesin CNC. Lumahing sing umume digawe saiki listrik, nanging uga bisa digawe kanthi galvanis panas mula listrik. Uga kanggo item anyar, kita uga duwe pengalaman mbukak cetakan, yen sampeyan kepenak kontak karo kita.


Detail Produk

Tag Produk

Kelengkapan listrik

Wiwit taun 2012 pabrik kita mulai ngasilake alat kelengkapan listrik, wiwitane ngasilake awak saluran, kalebu (LL, LR, LB, T) kanthi wesi sing lembut, banjur nambah barang liyane. Saiki kita bisa ngasilake konektor Guat, bushing, EYS, Lt kanthi lug, konektor lt tanpa lug, union, pembesar, puting cedhak, saluran ambegan, tutup, lug aluminium dll. Ing wiwitan, kita nggunakake cetakan wedhi ireng kanggo ngasilake, banjur kita nambah langkah demi langkah, saiki kita kabeh nyetak cetakan anyar kanthi pasir kuning, benang digawe dening mesin CNC. Lumahing sing umume digawe saiki listrik, nanging uga bisa digawe kanthi galvanis panas mula listrik. Uga kanggo item anyar, kita uga duwe pengalaman mbukak cetakan, yen sampeyan kepenak kontak karo kita.

Panganggone

Serikat pekerja sing digunakake kanggo gabung karo saluran, utawa saluran menyang pager utawa piranti liyane, tanpa muter saluran, lsp. Ngidini akses lan ngilangi komponen sistem ing mbesuk. Kanggo ukuran 3/4 lan 1 bahan kasebut yaiku baja karbon, ukuran 11/2 lan 2 bahane yaiku wesi sing alus.

Jinis: Fittings conduit

Jeneng jeneng  UKURAN PAKET
UNION 3/4 Ing kothak cilik banjur nganggo karton gedhe
UNION 1 Ing kothak cilik banjur nganggo karton gedhe
UNION 1-1 / 2 Ing kothak cilik banjur nganggo karton gedhe
UNION 2 Ing kothak cilik banjur nganggo karton gedhe

Materi

Union --- Wesi sing bisa ditrapake kanthi elektro galvanis

Union --- Baja karbon nganggo elektro galvanis

Ukuran: 3/4 '' - 2 ''

Thread: NPT

Pembayaran syarat: TT 30% prabayar produk sadurunge ngasilake lan TT saldo sawise nampa salinan B / L, kabeh rega ditulis ing USD;

Rincian pengepakan: Dikemas ing karton banjur ing palet;

Tanggal pangiriman: 60 dina sawise nampa pambayaran 30% lan uga conto sing dikonfirmasi;

Toleransi jumlah: 15%.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk