Katup

Katrangan singkat:

Kita duwe tim profesional lan berpengalaman kanggo mutusake babagan kualitas produk. Kanggo katup sadurunge dikirim bakal mriksa siji-siji dening departemen QC. Produk kami duwe prilaku mekanik kanthi ukuran sing tepat, luwih apik lan kenceng, lan digunakake kanthi akeh ing hubungan pipa gas, banyu, listrik lan minyak. Yen sampeyan duwe desain utawa sampel dhewe, kita uga bisa ngasilake miturut iku.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Diameter Biasa   DN15-DN50, bisa disesuaikan
 Tekanan normal   1.6Mpa
 Sedheng Makarya   Banyu, Cairan non-caustisitas, Uap jenuh
 Suhu Makarya   -10 ° C≤T≤110 ° C

1.Bahan: Wesi / kuningan sing bisa dibentuk
2. Sumber aplikasi: Banyu & Gas
3. Utas: ISO7 / 1
4. Tekanan Nominal: 1.6MPa
5. Tekanan Tes: 2.4 MPa
6. Suhu sing cocog: <= 200 ° C
7. Bahan sing digunakake: awak katup: wesi cor sing gampang dibentuk; awak endhas, batang, disk, batang sing bisa diatur: kuningan; roda tangan: wesi cor; tutup disk katup: karet; segel kacang gagang sing bisa diatur: karet EPDM; tutup sirah tutup: serat
8. Sedheng Cocog: banyu, kukus, minyak
9. Ukuran kasedhiya: 1/2 "- 2"
10. Lumahing: Awak kanthi panas dicelup galvanis
11. Spesifikasi produk

Gambar

Ukurane

nyawiji bobot g

Parameter kerja

Pengepakan
 01

 

1/2

320

PN 10, 100 ° C

Kantong sealing dhewe kanthi label, banjur lebokake siji karton

3/4

550

PN 10, 100 ° C

 02

 

1/2

6

PN 10, 100 ° C

3/4

8

PN 10, 100 ° C

03

1/2

285

PN 10, 100 ° C

3/4

450

PN 10, 100 ° C

1

645

PN 10, 100 ° C

1-1 / 4

1015

PN 10, 100 ° C

1-1 / 2

1607

PN 10, 100 ° C

2

2423

PN 10, 100 ° C

11. Pembayaran syarat: TT 30% prabayar produk sadurunge ngasilake lan TT saldo sawise nampa salinan B / L, kabeh rega ditulis ing USD;
12. Rincian pengepakan: Dikemas ing karton banjur ing palet; utawa minangka syarat customer saben.
13. Tanggal pangiriman: 60 dina sawise nampa pambayaran 30% lan uga conto sing dikonfirmasi;
14. Toleransi jumlah: 15%.

Komentar

Bahan Handel: Kuningan
Bidang aplikasi: Banyu & Gas
Suhu Makarya: -20 ℃, + 120 ℃
Kemasan: Paket ekspor standar utawa Customized
Pembayaran: L / C, T / T, Western Union
Memuat port: Pelabuhan Tianjin


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita