Kopling Selang Udara Jinis UE

Katrangan singkat:

Transfer udara sing dikompres, nyambungake alat pneumatik lan sistem pneumatik, sistem banyu ing industri, ing lokasi konstruksi, pertanian lan hortikultura.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

sing akeh digunakake kanggo udhara lan banyu ing industri lan konstruksi. Dheweke duwe loro cangkir (cakar), sing dipasang ing pucuk sing cocog karo sisih sing ngelawan. Pramila dheweke bisa nyambung kanthi gampang - mung kanthi nyurung bagean loro lan muter. Pabrik kita duwe 30 taun pengalaman produksi peralatan selang. Kualitas produk stabil, asil tes luwih saka standar nasional sing relevan lan tanggapan saka pelanggan ora apik. Yen sampeyan kasengsem, welcome priksaan. Kita njamin layanan sing paling apik saben wektu.

1. Jarak cakar Jinis Eropa 42 mm, kalebu end Selang, Pria, Wanita, SKA34 & selang tipe Eropa kanthi langkah.

2.Fitur: Utas BSPT seng kuning, tekanan 10 bar bisa digunakake, kanthi segel karet NBR tahan minyak

3. Bahan: zat besi

4. Ukuran: 1/4 '' - 1 '' yaiku rong lug; 1-1 / 4 '' - 2 '' yaiku papat cangkir.

5. Aplikasi: Transfer udara sing dikompres, nyambungake alat pneumatik lan sistem pneumatik, sistem banyu ing industri, ing lokasi konstruksi, pertanian lan hortikultura.
LAPORAN UJI MILL

Katrangan

Properti Kimia

Properties fisik

Akeh No.

C

Si

Mbak

P

S

Kekuwatan Tensile

Elongasi

KABEH PALET

2,76

1,65

0,55

KURANG saka 0,07

KURANG saka 0,15

300 Mbah

6%

7. Katentuan pembayaran: TT 30% prabayar produk sadurunge ngasilake lan TT saldo sawise nampa salinan B / L, kabeh rega ditulis ing USD;

8. Rincian pengepakan: Dikemas ing karton banjur ing palet;

9. Tanggal pangiriman: 60 dina sawise nampa pambayaran 30% lan uga conto sing dikonfirmasi;

10. Toleransi jumlah: 15%.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita