Puting susu

Katrangan singkat:

Puting baja karbon duwe ukuran sing tepat, prilaku mekanik sing luwih apik lan kenceng, lan digunakake kanthi akeh ing industri konstruksi, pangolahan, lan industri konstruksi. Kita nyedhiyakake macem-macem puting Baja Karbon. Lan wis diproduksi dening tim teknis nggunakake baja karbon kelas dhuwur & mesin teknologi maju.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

1. Nderser selang baja karbon duwe ukuran sing tepat, prilaku mekanik lan kenceng banget, lan digunakake kanthi akeh ing industri konstruksi, pamrosesan, lan pabrikan.

2. Kita nyedhiyakake macem-macem puting Baja Karbon. Lan wis diproduksi dening tim teknis nggunakake baja karbon kelas dhuwur & mesin teknologi maju.

3. Spesifikasi Mendes Selang :

ukuran Pipe OD mm Mm kekandelan Dawa mm Nyawiji bobot g
1/2 21.2 3 75 109
3/4 26.5 3 1000 1748
1 33.5 3.5 60 171
1-1 / 4 42 3.5 70 252
1-1 / 2 48 3.5 70 292
2 60 4 80 475

4. Bahan: Baja karbon;

5. Lumahing: Dilapisi seng, ora dilapisi

Cathetan: baja dilapisi seng kanggo resistansi korosi sing luwih apik tinimbang baja sing ora dilapis, nyegah karat lan pelapukan.

6. Tekanan kerja beda-beda gumantung karo konstruksi selang, lan aplikasi ora ngluwihi tekanan kerja komponen paling murah ing sistem selang.

7. Kita bisa ngasilake miturut ukuran lan gambar sing dibutuhake.

8. Katemtuan pembayaran: TT 30% prabayar produk sadurunge ngasilake lan TT saldo sawise nampa salinan B / L, kabeh rega ditulis ing USD;

9. Rincian pengepakan: Dikemas ing karton banjur ing palet;

10. Tanggal pangiriman: 60 dina sawise nampa pambayaran 30% lan uga conto sing dikonfirmasi;

11. Toleransi jumlah: 15%.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk