Clamp Bolt Ganda

Katrangan singkat:

1. Lumahing batin nduwe tonjolan genggeman dobel 2. Bolt lugs dikuatake kanggo nyegah mlengkung saka keselarasan 3. Ukur selang OD kanthi akurat sadurunge pesen klem 4. Nilai torsi kanggo klem adhedhasar bolt garing. Panggunaan pelumas ing baut bakal mengaruhi kinerja clamp dhaptar ukuran klem Double Bolt kaya ing ngisor iki:


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

1. Lumahing batin nduwe tonjolan cekelan ganda

2. Bolt lugs dikuatake supaya ora mlengkung saka keselarasan

3. Ukur selang OD kanthi akurat sadurunge nindakake klem

4. Nilai torsi kanggo klem adhedhasar bolt garing. Panggunaan pelumas ing baut bakal mengaruhi kinerja penjepit

Daptar ukuran klem Bolt kaping pindho kaya ing ngisor iki:

Jeneng kode ukuran ukuran rang Cathetan Werna
klem samberan dobel DB SL-22 20-22mm Tanpa saddle Kuning
klem samberan dobel DB SL-29 22-29mm
klem samberan dobel DB SL-34 29-34mm
klem samberan dobel DB SL-40 34-40mm
klem samberan dobel DB SL-49 40-49mm
klem samberan dobel DB SL-60 49-60mm Saddle baja karbon
klem samberan dobel DB SL-76 60-76mm
klem samberan dobel DB SL-94 76-94mm
klem samberan dobel DB SL-115 94-115mm
klem samberan dobel DB SL-400 90-100mm
klem samberan dobel DB SL-525 100-125mm Pelana wesi sing bisa dibentuk Putih
klem samberan dobel DB SL-550 125-150mm
klem samberan dobel DB SL-675 150-175mm
klem samberan dobel DB SL-769 175-200mm
klem samberan dobel DB SL-818 200-225mm
klem samberan dobel DB SL-988 225-250mm
klem samberan dobel DB SL-1125 250-300mm
klem samberan dobel DB SL-1275 300-350mm

6. konstruksi kanggo klem samberan kaping pindho, sepisanan, priksa permukaan pungkasan pipa lan priksa manawa pipa kasebut lancar, banjur selehake loro klem lan lebokake sambung lan sambungake, pungkasane tangan kencengake kacang, priksa manawa bolt sabanjure bolongan bisa dipasang ing bolt bolt . Priksa manawa sampeyan nggunakake kunci pas.

LAPORAN UJIAN MILL

Katrangan: Klem samberan kaping pindho

Katrangan

Properti Kimia

Properties fisik

Akeh No.

C

Si

Mbak

P

S

Kekuwatan Tensile

Elongasi

KABEH PALET

2,76

1,65

0,55

KURANG saka 0,07

KURANG saka 0,15

300 Mbah

6%

8. Katemtuan pembayaran: TT 30% prabayar produk sadurunge ngasilake lan TT saldo sawise nampa salinan B / L, kabeh rega ditulis ing USD;

9. Rincian pengepakan: Dikemas ing karton banjur ing palet;

10. Tanggal pangiriman: 60 dina sawise nampa pambayaran 30% lan uga conto sing dikonfirmasi;

11. Toleransi jumlah: 15%.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk