Fittings klem tabung

Katrangan singkat:


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

1. Fittings klem pipa wesi sing bisa dicampur
Produk kita diproduksi miturut persyaratan EN-GJMB-300-6 kanthi kekuatan tarik min 300 N / mm2 lan perpanjangan min 6%. Biasane kekuatan tarik nyata luwih dhuwur tinimbang 300, bisa nganti 330 lan perpanjangan bisa tekan nganti 8%. Maksude materi kita antara EN-GJMB-300-6 lan EN-GJMB-330-8.
2. Panggunaan: Fittings clamp pipa wesi sing bisa digunakake kanggo nyambungake pipa baja, macem-macem fittings sing bisa dikombinasikake karo pipa standar, saengga para pangguna nggawe struktur apa wae sing bisa dienggo kanggo digunakake ing kabeh industri, kayata perlengkapan handrail, rak, port mobil teluk troli blanja, kerangka dhukungan, olahraga outdoor, stand pameran, area dolanan lan sapanunggalane. Tinimbang cara welding orginal, tabung bisa disambungake kanthi cepet karo mung tombol allen sing gampang, sing luwih gampang lan gampang. Sampeyan kudu milih fittings lan ukuran sing bener kanggo aplikasi apa wae. Yen sampeyan pengin ngerti dhukungan utawa pitulungan teknis babagan panggunaan lan interpretasi produk kasebut, hubungi kita.
3. Bahan: ASTM A 197
4. Lumahing: Hot dip galvanis / Elektroplating

5. Spesifikasi:

Ukuran Clamp Pipe Nominal Bore Diameter njaba
T21 1/2 '' 21.3mm
A27 3/4 '' 26.9mm
B34 1 '' 33.7mm
C42 1-1 / 4 '' 42.4mm
D48 1-1 / 2 '' 48.3mm
E60 2 " 60.3mm

6. LAPORAN UJI MILL

Katrangan: Fittings Clamp Pipe Iron sing Bisa Ditarik kanthi Utas BSP

Katrangan

Properti Kimia

Properties fisik

Akeh No.

C

Si

Mbak

P

S

Kekuwatan Tensile

Elongasi

KABEH PALET

2.76

1.65

0,55

KURANG KANGGO 0,07

KURANG KANGGO 0,15

300 bapak

6%

7. Katentuan pembayaran: TT 30% prabayar produk sadurunge ngasilake lan TT saldo sawise nampa salinan B / L, kabeh rega ditulis ing USD;

8. Rincian pengepakan: Dikemas ing karton banjur ing palet;

9. Tanggal pangiriman: 60 dina sawise nampa pambayaran 30% lan uga conto sing dikonfirmasi;

10. Toleransi jumlah: 15%.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita