Meter Suivel Offsets

Katrangan singkat:

Sambungan meter gas digunakake kanggo ngeterake gas alami lan propane ing aplikasi perumahan, konektor meter gas kalebu UNGUHAN METER GALVANIZED, swivel meter gas, kacang putar, serikat terisolasi, BSCA20, terisolasi offset lsp. Kita ngerti sifat kritis koneksi meter lan kita ngerti kabutuhan sambungan aman lan dipercaya sing bisa digunakake ing macem-macem aplikasi sambungan meter.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Sambungan meter gas digunakake kanggo ngeterake gas alami lan propane ing aplikasi perumahan, konektor meter gas kalebu UNGUHAN METER GALVANIZED, swivel meter gas, kacang putar, serikat terisolasi, BSCA20, terisolasi offset lsp. Kita ngerti sifat kritis koneksi meter lan kita ngerti kabutuhan sambungan aman lan dipercaya sing bisa digunakake ing macem-macem aplikasi sambungan meter. Kita uga bisa ngasilake miturut kabutuhan pelanggan, yen sampeyan duwe sarat khusus, hubungi kontak karo kita. Sampel utawa nggambar loro-lorone ok kanggo kita mbukak cetakan anyar kanggo sampeyan.

1. Bahan: zat besi

2. Ukuran sing kasedhiya: 3/4 "- 2"

3. Lumahing: Celup panas

Lapisan seng celup panas: yen dibutuhake perlindungan saka lapisan seng, lapisan seng kudu ditrapake nganggo proses celup panas lan kudu memenuhi sarat ing ngisor iki.

Konten kanggo nyoba:

Item Tes:

Asil Tes:%

Pb <1.6 ing kasus individu 1.8
Al <0,1
Sb <0,01
Minangka <0,02
Bi <0,01
Cd <0,01

4. Aplikasi Cocog kanggo sistem pipa geni, udara, gas, minyak lan liya-liyane.

5. Perawatan: Miturut mesin CNC.

6. Cara kanggo ngindhari masalah:

① Pay manungsa waé menyang panggonan nalika anil

Surface Lumahing casting: ora ana trachoma, pori-pori lan fénoména liyane

③ Permukaan galvanis kudu padhang, ora ana reregan minyak ireng lan bocor

Requirement Syarat benang: Utas memenuhi persyaratan pengukur dering utawa gauge plug, nguatake inspeksi bagean mesin lan nganggo mesin kontrol angka.

⑤ Tekanan 100%

Requirements Kebutuhan kemasan: njaga karton tetep rapi lan rapi, tempel label kanthi bener

7. Katentuan pembayaran: TT 30% prabayar produk sadurunge ngasilake lan TT saldo sawise nampa salinan B / L, kabeh rega ditulis ing USD;

8. Rincian pengepakan: Dikemas ing karton banjur ing palet;

9. Tanggal pangiriman: 60 dina sawise nampa pambayaran 30% lan uga conto sing dikonfirmasi;

10. Toleransi jumlah: 15%.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk