Kopling Uap

Katrangan singkat:

Pas selang segel lengkap ing lemah digawe saka wesi dilapisi lan nyambungake hawa tekanan tinggi lan selang uap menyang sambungan Utas lanang sing disulam NPT. Wis pucuk gantung kanggo nggawe segel sing ketat ing selang nalika digunakake nganggo penjepit selang utawa lengan crimp utawa ferrule (ora kalebu) lan utas National Pipe Taper (NPT) ing sisih liyane kanggo nyambung menyang koneksi Utas Utas lanang. Pas iki digawe saka wesi dilapisi kanggo kekuatan, malleabilitas, duktilitas, lan tahan korosi, lan kursi polimer kanggo resistensi kimia. Pemasangan selang segel lengkap Boss ground joint iki disaranake kanggo layanan uap nganti 450 derajat F.


Detail Produk

Tag Produk

Rincian

Pas selang segel lengkap ing lemah digawe saka wesi dilapisi lan nyambungake hawa tekanan tinggi lan selang uap menyang sambungan Utas lanang sing disulam NPT. Wis pucuk gantung kanggo nggawe segel sing ketat ing selang nalika digunakake nganggo penjepit selang utawa lengan crimp utawa ferrule (ora kalebu) lan utas National Pipe Taper (NPT) ing sisih liyane kanggo nyambung menyang koneksi Utas Utas lanang. Pas iki digawe saka wesi dilapisi kanggo kekuatan, malleabilitas, duktilitas, lan tahan korosi, lan kursi polimer kanggo resistensi kimia. Pemasangan selang segel lengkap Boss ground joint iki disaranake kanggo layanan uap nganti 450 derajat F.

1. Gandheng selang wanita gabungan lemah kalebu batang selang, spud NPT wanita, lan swivel palu. Segel ing irung spud nggawe segel sing kenceng nalika putar palu ditarik menyang batang selang.
2. Bahan: zat besi
3. Suhu Kerja Maksimum : 450 ° F
4. Ukuran sing kasedhiya: 1/2 "- 3"
5. Aplikasi: Spud wadon mung kopling nyedhiyakake pas Utas sing cocog kanggo nyambungake rong selang selang, utawa dawa siji menyang outlet Utas Utawa Utawa Utawa Wanita. Gunakake nganggo perlengkapan Ground Joint. Iki minangka kopling selang kabeh guna, disaranake universal kanggo sambungan selang uap. Uga digunakake kanggo udhara, banyu, minyak bumi cairan, bahan kimia, lsp.
6. Bagéan: Kacang Sayap Wesi Plastik Seng, NPT Wanita, BSP Spud, batang Selang
7. Gaya: Batang Selang karo Wing Nut lan Spud Ground Joint
8. Permukaan: Dilapisi Seng
9. Pembayaran syarat: TT 30% prabayar produk sadurunge ngasilake lan TT saldo sawise nampa salinan B / L, kabeh rega ditulis ing USD;
10. Rincian pengepakan: Dikemas ing karton banjur ing palet;
11. Tanggal pangiriman: 60 dina sawise nampa pambayaran 30% lan uga conto sing dikonfirmasi;
12. Toleransi jumlah: 15%.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita