Regulator ngelingake bebaya kumparan Suzi ing sistem rem

Aja prelu siyap-siyap kanggo Pameran Truk Brisbane 2021. Kita ora bakal nyepetake upaya supaya para turis ngunjungi ... + liyane
Sampul kasebut pungkasane dipisahake karo "Anthem" Mack sing anyar, lan macem-macem versi saiki dadi berita utama "lelungan evolusi" nasional, uga Super-Liner lan Trident sing nganyari anyar… + Luwih
Sawise Badan Regulasi Kendaraan Heavy Nasional (NHVR) ngelingake, panggunaan "kumparan suzi" kanggo rem trailer ing sawetara kasus rada mendhung.
Alarm ditanggepi nalika kedadeyan ing ngisor iki: Selang udara sistem rem bungkus plastik (biasane diarani koil suzi) tiba ing kombinasi tartamtu.
Badan pangaturan nasional ujar ing woro-woro keamanan: "Kanggo mesthekake yen trailer sing ora disambung kanthi sengaja bisa mandheg ing jarak sing paling cedhak, NHVR nyaranake supaya ora ana koil Suzie sing dipasang ing treler kajaba semi-trailer."
“Selang karet tradisional luwih cocog kanggo aplikasi kasebut amarga ora regangan lan deform kaya koil suzi.
"Iki biasane ngidini rem darurat bisa digunakake kanthi luwih cepet, ngarep-arep bisa nyuda karusakan sing bisa ditindakake trailer kasebut."
Tujuan woro-woro kasebut kanggo negesake bebaya nggunakake coil suzi sing ora cocog kanggo nyuplai udara menyang sistem rem ing treler mandhiri (kayata trailer anjing, babi utawa tag) sing nggunakake sistem sambungan jinis "A".
Sewa truk | Sewa Forklift | Sewa crane | Sewa generator | Sewa bangunan sing bisa diangkut


Wektu kiriman: Feb-20-2021